Alles is verhuurd!

Heb je nog wel interesse? Geef dan je gegevens op en je wordt op de hoogte gehouden.

Alles is verhuurd!
100% Verhuurd!
 • 020 747 02 00

Het project

De Bellamy is het nieuwste wooncomplex met 52 vrije sector huurappartementen direct naast De Hallen in Oud-West. Wonen en leven midden in de stad op een van de meest populaire nieuwe ontwikkelingen. Het beste van twee werelden; een gloednieuwe woning in de sfeer van historisch Amsterdam.

De driekamerappartementen hebben een woonoppervlakte variërend van 71m² en 91m² en beschikken over een ruim balkon. De woning heeft een luxe keuken met inbouwapparatuur en een modern ingerichte badkamer.

De huurprijzen liggen tussen € 1.130,- en € 1.480,-  per maand exclusief een parkeerplaats. Het huren van een parkeerplaats is optioneel en de huurprijs van een parkeerplaats in de ondergelegen overdekte parkeergarage is € 145,- per maand.

Wonen in De Bellamy betekent wonen in een comfortabel appartement van alle gemakken voorzien in de knusse huiskamer van Amsterdam Oud-West.

Opleveringsniveau

 • Keuken
  De appartementen zijn voorzien van een Bruynzeel Pallas keuken, in de kleur hoogglans wit met een zwart kwartscomposiet aanrechtblad en wit tegelwerk. De keukens zijn voorzien van ATAG inbouwapparatuur: afzuigkap, gaskookplaat, magnetron, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser.
 • Badkamer
  De badkamer wordt compleet opgeleverd met een dubbele wastafel met twee mengkranen en één grote spiegel (1200x800), een inloopdouche met hardglazen wand en deur, een thermostatische mengkraan en een handdoekradiator. De vloer is voorzien van antracietkleurige vloertegels en de wanden zijn tot aan het plafond wit betegeld.
 • Interieur
  Ieder appartement wordt opgeleverd met afgewerkte witte muren. Er zijn geen plinten in de woning aanwezig. De plafonds zijn voorzien van wit spuitwerk. De plafondhoogte bij ieder appartement is (minimaal) 2.60 meter.
 • Verwarming
  De appartementen worden verwarmd middels een individuele CV-ketel met vloerverwarming.  In de woonkamer hangt een thermostaat die de ketel stuurt, in de slaapkamers naregeling met draadloze bediening.
 • Hang- en sluitwerk
  De appartementen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk.
 • Parkeren
  In de afgesloten parkeergarage onder het gebouw kunt u optioneel een parkeerplaats huren.
 • Berging
  Alle appartementen hebben een berging van minimaal 5 m2 op de begane grond.
 • Videofooninstallatie
  Ieder appartement is voorzien van een videofooninstallatie.
 • Toilet
  Aparte toiletruimte met vrijhangend toilet, compleet met fontein en tegelwerk.
 • Terras

  De appartementen zijn voorzien van een balkon van minimaal 8m2. De begane grond appartementen hebben een voor- en achtertuin. 

Wooncomfort & veiligheid

Alle woningen zijn uitgerust met een luxe open keuken met alle inbouwapparatuur. De plattegronden bieden ruime flexibiliteit voor een indeling en inrichting naar eigen inzicht. De badkamer met douche en toilet zijn ruim bemeten en bieden alle comfort en luxe. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming in alle vertrekken.

De woningen zijn uitgerust met hang- en sluitwerk volgens het PolitieKeurmerk Veilig Wonen, waarmee veiligheid optimaal is gewaarborgd.

Het gemak van huren

Wonen in een huurwoning heeft diverse voordelen. Zo heeft de huurder geen uitgaven aan het (groot) onderhoud van de woning. Ook zijn er geen hoge transactiekosten als de woning wordt betrokken en geen extra investeringen voor een keuken met apparatuur of een ingerichte badkamer.

Bij een huurwoning neemt de verhuurder het risico van waardeontwikkeling, de financiering en het renterisico.

Ook voor eigenaren van woningen die zorgelozer willen gaan wonen is het een goed alternatief. Het vrijgekomen vermogen uit verkoop kan dan voor andere nuttige of aangename zaken worden aangewend. Wonen in de Bellamy biedt daarom woongemak en tegelijkertijd zorgeloos wonen met een vast uitgavenpatroon.